Symposium 10 jaar Pas & Dam - ← Vorige pagina

Woensdag 13 maart 2019

Dankzij een noodzakelijke beddenuitbreiding , 10 jaar terug , kon de dienst psychiatrie van het az groeninge te Kortrijk starten met een meer gedifferentieerd behandelprogramma voor specifieke doelgroepen in de volwassenenpsychiatrie. De oorspronkelijke Psychiatrische Afdeling van het Algemeen Ziekenhuis (PAAZ met 35 bedden) werd met dit opzet gesplitst in twee nieuwe “twin” -subunits met name PAS ( Psychose , Angst - & Stemmingsstoornissen ) en DAM ( Aanpassingsstoornissen & Middelenmisbruik ) , telkens met 25 bedden.


De artsen en de beide teams willen dit “tinnen bruidspaar “ samen met jullie vieren op 13 maart . In een eerste deel stellen de medewerkers van de teams hun werking voor in interactieve workshops en gooien we bij deze de deuren van het Huis van Beweging open. Vooral voor hen die niet vertrouwd zijn met geestelijke gezondheidszorg, kan dit deel een boeiende kennismaking zijn.
In een tweede deel verwelkomen de psychiaters jullie graag in het Notenhof voor een academische voordracht van prof. dr. Bernard Sabbe rond de toekomst van de psychiatrie als neurowetenschap.
Aansluiten bij deel 1 is gratis, maar registratie is verplicht. Sluit u aan bij deel 2 dan betaalt u 15 euro per persoon. Inschrijven voor deel 1 èn 2 kan ook en betekent 15 euro per persoon.


Dit alles , conform goede traditie , wordt gevolgd door een receptie met natje, knabbel en een gezellige babbel!


 Download onze bijlage